6 Sfaturi Pentru Prevenția Sustragerii De Date De Pe Laptop

Experții în domeniu accentuează folosirea parolelor mai puternice, criptarea completă a discului și autentificări multi-factor ca și căi pentru a opri furtul de date în cazul în care un laptop este pierdut sau furat.

Oricui i-se poate fura laptopul. I s-a întâmplat chiar lui Hillary Clinton în timpul campaniei din toamna trecută, când trei laptopuri au fost furate de la cei care au lucrat în campania dumneaei in Philadelphia. În acel caz, echipamentele au fost recuperate în final și nici un fel de date nu au părut a fi compromise în ceea ce s-a considerat un furt obișnuit.

Dar furtul unui laptop poate să coste bani. Un studiu de la Intel de acum câțiva ani, a descoperit că furtul afectează companiile în medie cu aproximativ 50.000 de dolari până la 1 milion de dolari în anumite cazuri.

Astfel de pierderi pot fi foarte costisitoare. Anul trecut compania non-profit de asigurări Health Co-op din Oregon a raportat că furtului unui laptop a compromis informațiile personale a mai mult de 15.000 de membri foști și actuali.

Citește continuarea

5 Direcții Care Vor Stabili Cu Precizie În 2017 Marketingul Digital În România

5 Treduri care vor defini marketingul în 2017 în Romania

Anul 2016 a fost un an bun pentru marketeri și întreprinzători. Am identificat o creștere importantă a învestiției în mediul digital, Facebook s-a alăturat celor de la Google ca și principală rețea de socializare pentru promovare online în România, iar alte rețele sociale încep să devină din ce în ce mai utilizate și la noi în țară.

Pentru a nu fi luați pe nepregătite, este important să ținem cont de aceste 5 direcții care pot avea un impact covârșitor în mediul de afaceri în 2017: Social Media Marketing, Video Marketing, Influencer Marketing, Marketingul prin conținut și native advertising, Marketing bazat pe date.

Citește continuarea

Iphone ajuns la zecea aniversare: Revoluția Continuă

iPhone a realizat o nouă eră în tehnica de calcul mobilă

Data de 9 ianuarie marchează a zecea aniversare a debutului iPhone-ului. În Macworld 2007 din San Francisco, Steve Jobs a prezentat lumii întregi Iphone-ul ca trei produse într-unul singur – „un iPod cu ecran lat cu funcții tactile, un mobil revoluționar și o descoperire printre dispozitivele cu comunicare prin internet.”

Evolutie iPhone 10

La 10 ani de atunci, iPhone a îmbogățit viețile oamenilor din întreaga lume cu peste un miliard de dispozitive vândute. S-a dezvoltat rapid într-o platformă revoluționară de integrare hardware, software și servicii, și a inspirat noi produse, incluzând iPad și Ceasul Apple, împreună cu milioane de aplicații care au devenit esențiale pentru viața de zi cu zi a oamenilor.

Citește continuarea

Cum Să Imbunătățești Performanțele Semnalului WiFi: 5 Pași Importanți

Rețelele WLAN sunt mai folosite ca oricând. Urmează acești pași pentru a fi sigur că rețeaua ta WLAN lucrează la un nivel optim.

Un procent de 89% din companii permit angajaților lor să utilizeze propriile dispozitive în scopul activității lor, conform unui studiu realizat de Cisco. Compania de statistici online Statista afirmă că în SUA numărul mediu de dispozitive pentru o singură persoană este de trei și crește. În mod evident, cerința angajaților pentru WiFi este în creștere, ceea ce pune la grea încercare rețelele WiFi.

Proiectările din trecut ale rețelelor wireless care se bazau pe acoperire nu mai corespund cerințelor actuale pentru WiFi. Trebuie să optimizăm rețelele noastre wireless pentru a corespunde atât ca acoperire cât și din punct de vedere al capacității și să facem pași suplimentari pentru a îmbunătăți performanța lor. Citește continuarea

Office 2016: 8 Caracteristici Importante Pentru Afaceri

Cea mai nouă versiune de Office este destinată atât utilizatorilor casnici cât și afacerilor. Astfel, care caracteristici noi vor fi importante pentru o afacere? Iată o vizualizare asupra acelora cu care vei dori să lucrezi.

Microsoft a lansat suita actualizată de Office 2016 și alte câteva actualizări pentru Office 365 la o scară mai mare decât în urmă cu o lună. Ambele au fost restructurate pentru a fi focalizate pe colaborarea în echipă, în opoziție cu productivitatea individuală.

Multe din funcțiile încorporate în Office 2016 sunt menite pentru a cuprinde utilizatorii casnici și companiile. Totuși, este evident că anumite caracteristici sunt mai utile nevoilor pentru afaceri.

Office 2016 Citește continuarea

Aplicația Facebook At Work Este Apreciată De O Bancă Importantă

Banca Royal Bank din Scoția observă valoare în Facebook ca o unealtă pentru comunicarea unei companii, planifică să implementeze Aplicația Facebook at Work pentru 100,000 de angajați din întreaga lume.

În cea mai recentă respingere a software-ului costisitor și complicat pentru companii, banca Royal Bank din Scoția a convenit să implementeze Facebook at Work pentru a permite comunicarea online pentru cei 100,000 de angajați ai săi.

Compania pretinde că este prima bancă și cel mai mare angajator până la momentul actual care procedează astfel.

Citește continuarea

Servicii Și Prețuri Pentru Reparații Calculatoare

Toate calculatoarele vor avea nevoie la un moment dat de service și reparații calculatoare. Există câteva servicii de utilizator care pot fi realizate de aceia cu cunoștințe medii în domeniul calculatoarelor. Totuși, reparațiile sunt bine de lăsat în seama tehnicienilor profesioniști.

Întradevăr, cei mai mulți oameni nu știu că un calculator trebuie deschis și curățat fizic cel puțin odată pe an. Colectarea de praf menține căldura în interiorul carcasei calculatorului. Căldura excesivă afectează lucru la un nivel stabil al componentelor electronice, ceea ce poate duce în cele din urmă la defectarea acestora.

Reparatii Calculatoare & Service Calculatoare & Depanare Calculatoare Citește continuarea

10 Sfaturi Pentru A Evita Reparația Calculatorului

10 Sfaturi pentru a-ți păstra calculatorul intact

1. Când închizi calculatorul, trebuie să aștepți întâi ca Windows-ul să se închidă prin procedura shutdown și abia apoi să apeși butonul de închidere. Numai dacă harddisc-ul s-a oprit din funcționare sau calculatorul tău nu funcționează cum trebuie, poți să-l închizi cu butonul de alimentare, evitând astfel deteriorarea hard-disc-ului.

2. Ar fi de ajutor să protejezi calculatorul cu un UPS (sursă neîntreruptibilă de alimentare), astfel încât calculatorul tău nu va fi deteriorat la o întrerupere neașteptată a energiei electrice. Citește continuarea