Servicii Și Prețuri Pentru Reparații Calculatoare

Toate calculatoarele vor avea nevoie la un moment dat de service și reparații calculatoare. Există câteva servicii de utilizator care pot fi realizate de aceia cu cunoștințe medii în domeniul calculatoarelor. Totuși, reparațiile sunt bine de lăsat în seama tehnicienilor profesioniști.

Întradevăr, cei mai mulți oameni nu știu că un calculator trebuie deschis și curățat fizic cel puțin odată pe an. Colectarea de praf menține căldura în interiorul carcasei calculatorului. Căldura excesivă afectează lucru la un nivel stabil al componentelor electronice, ceea ce poate duce în cele din urmă la defectarea acestora.

Reparatii Calculatoare & Service Calculatoare & Depanare Calculatoare

Cele mai comune servicii de service calculatoare se bazează la noi defalcat pe fiecare operațiune în parte pe care tehnicienii noștri o realizează sau prin intermediul unor pachete de servicii calculate împreună ca seturi de operațiuni (pentru mai multe detalii vizitați pagina Lista De Prețuri). Aceste prețuri depind în general de mărimea companiei de reparații calculatoare la care se apelează. În cazul nostru, prețurile sunt la un nivel scăzut în conformitate cu scopul nostru, acela de a ne dezvolta de-a lungul timpului.

Servicii Uzuale de Reparații Calculatoare

Serviciile uzuale includ instalări de software, actualizări sau upgrade-uri de sisteme de operare, asamblarea și configurarea unui calculator nou, configurarea rețelei tale de calculatoare, recuperare și backup de date și fișiere, upgrade de memorie, upgrade sau adăugarea unui hard-disk sau unitate optică la sistemul de calcul, instalarea de ventilatoare pentru carcasă și coolere pentru procesoare, instalarea unei plăci video și curățarea fizică a interiorului calculatorului. Aceste servicii se realizează la sistemele de calcul cu care lucrezi și de obicei durează în jur de 2-3 ore. Serviciile acestea de reparații calculatoare vor costa în funcție de numărul de operațiuni necesare fiecărei intervenții în parte.

Operațiuni Comune în Service Calculatoare

Cele mai uzuale probleme în service calculatoare se datorează virușilor, programelor spyware și a problemelor de mentenanță electronică precum defragmentarea hardiscului și probleme legate de regiștrii Windows-ului. Erorile de tip ecran albastru, probleme cu imprimantele, mesajele de eroare diverse, probleme cu conexiunea la internet și blocările de sistem de operare în timp ce acesta funcționează sunt de asemenea probleme tipice întâlnite de specialiștii noștri în timpul procesului de reparații calculatoare. Mentenanța calculatorului costă în general 40 Ron / oră. Costurile pentru înlăturarea virușilor și programelor de tip spyware sunt în concordanță cu cât de gravă este infecția și cu cantitatea de date ce trebuie scanată pentru ca virușii să fie înlăturați. Costul unei devirusări poate varia între 10 și 50 Ron. Problemele de conexiune pot dura chiar și ore întregi pentru a fi remediate iar costul lor este în funcție de volumul de lucru în medie 40 Ron/ oră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *