Planurile Celor De La IBM Și Merge Healthcare, Conferă Lui Watson Darul Vederii

IBM plănuiește să achiziționeze Merge Healthcare, o companie specializată în software-ul de imagistică medicală. Scopul lor este să producă capacități sporite de imagistică pentru portofoliul celor de la Watson Health, în esență vor conferi abilitatea de a vedea supercalculatorului.

IBM își continuă expansiunea în domeniul analiticilor de sănătate cu planul de a achiziționa compania din Chicago – Merge Healthcare, o companie de software imagistic medical pentru un miliard de dolari.

Merge va furniza date imagistice pe care motorul Watson al lui IBM le va utiliza pentru a analiza scanările CAT, raze X și mamografii.

Platformele tehnologice ale celor de la Merge sunt utilizate în mai mult de 7.500 de locații din SUA, precum și în instituții de cercetare și companii farmaceutice, pentru a administra imaginile medicale.

IBM a înființat afacerea de sănătate Watson în aprilie anul trecut. Au început cu achiziția unor mici furnizori de date medicale Explorys( informații medicale bazate pe cloud) și Phytel (sănătatea populației), de asemenea cu parteneriate care au implicat Apple, Medtronic și Johnson & Johnson. De asemenea compania dezvoltă Watson Health Cloud, o platformă de distribuire de date și dezvoltare de aplicații proiectată pentru clientii și partenerii IBM pentru a asigura siguranța și securitatea datelor de-idenficate din înregistrările genomice și medical-electronice, încercările clinice, dispozitivele de monitorizare a sănătății și combinate cu informațiile socio-economice și demografice.Imagistica Merge Healthcare - Blog | Noutati IT - Reparatii Calculatoare & Service Calculatoare & Depanare Calculatoare

Eforturile celor de la IBM în pregătirea celor de la Watson pentru a analiza imagini s-au derulat în centrele lor de cercetare în ultimii doi ani. Alte proiecte în curs includ instruirea celor de la Watson pentru a filtra informațiile de imagistică clinică și de diagnostic și a formula recomandări din imaginile prezentate. Datorită acestor măsuri, IBM țintește ajutorarea sarcinilor de vizualizare pentru medici și creșterea eficacității medicilor.

De exemplu, un radiolog analizează imaginile de anormalități prin examinarea imaginii de unul singur. Conceptul celor de la IBM este acela ca prin utilizarea motorului Watson să facă legătura între imagine și alte informații, precum înregistrări electronice de sănătate ale pacientului, astfel pot fi detectate anormalități mai subtile.

Date din dispozitive portabile și alte date medicale asociate într-un mediu autorizat HIPAA pot fi de asemenea adăugate la îmbinarea analitică.

John Kelly, vice președintele senior de la Portofoliul de Cercetare și Soluții IBM, a declarat într-un discurs: „Grija pentru sănătate va fi una dintre cele mai mari zone de dezvoltare pentru IBM în următorii 10 ani, de aceea facem o investiție majoră pentru a conduce transformarea industrială și a facilita o mai mare calitate a îngrijirii.”

Clienții celor de la Merge, prin utilizarea Watson Health Cloud, vor fi capabili să compare noile imagini medicale cu istoricul imaginilor pacientului.

Descoperirile făcute de Watson ar putea ajuta furnizorii de îngrijire medicală în domenii precum radiologie, cardiologie, ortopedie și oftalmologie, conform IBM.

Acționarii celor de la Merge vor primi 7.13 $ pe acțiune bani în numerar, pentru o valoare totală a tranzacției de un miliard de dolari. Acționarii celor de la Merge își vor da acordul până la sfârșitul anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *