De Ce CEO-ul De La Google Sundar Pichai Este Potrivit Pentru Android

Cu Sundar Pichai ca fiind noul CEO la Google, compania se va axa pe cel mai important produs al lor – Android.

Fondatorii Google Sergey Brin și Larry Page au lansat stirea bombă Luni cu declarația despre Alphabet, o companie umbrelă care va supraveghea multe și diferite unități operaționale ale organizației. Google rămâne cea mai mare afacere individuală a celor de la Alphabet, iar Page l-a numit pe Sundar Pichai, care se află în ascensiune, să o conducă.

Aceasta este o veste bună pentru Android și alte produse importante ale celor de la Google. Pichai a fost alături de Google începând cu 2004.

De atunci, a contribuit la câteva produse importante de la Google de-a lungul timpului, precum Chrome, care a debutat în 2008, la alte unelte de la Google precum, Google Toolbar, Gadget-uri și desigur la motorul de căutare. În 2013, a fost numit Vice Președintele Senior la Android, Chrome și Aplicații, dezvoltând Google către produsele cheie destinate clienților. În cele din urmă a fost promovat vice președintele senior al tuturor produselor, ceea ce include Android și Chrome și diferite alte afaceri Google.

Pichai a devenit o figură nelipsită la evenimentele Google, și este unul dintre cei care face prezentările la produsele noi. Este considerat o persoană empatică și grijulie, și a ajutat la rezolvarea problemelor interne de politică managerială. De asemenea, el este un manager eficient și de încredere, distribuind produsele la timp.

Google CEO Sundar Pichai, Reparatii Calculatoare & Service Calculatoare & Depanare Calculatoare

Pichai este foarte familiar cu produsele de bază de la Google, este respectat în interiorul și exteriorul companiei, și a fost o alegere normală pentru a conduce unitatea operațională de la Google sub umbrela companiei Alphabet.

Larry Page, acum CEO la Alphabet, este extrem de încrezător în Pichai.

„Sundar a spus lucrurile pe care eu le-aș fi spus (uneori chiar într-o manieră mai potrivită) de ceva vreme, și am fost extrem de mulțumit de colaborarea noastră”, a scris Page pe 10 august într-o postare în care anunța Alphabet. „A fost în ascensiune încă din octombrie anul trecut, când și-a asumat responsabilitatea inginerească pentru produsele realizate pentru afacerile pe Internet. Sergey și eu am fost foarte mulțumiți de progresul său și dedicarea pentru companie. Mă simt foarte norocos să am pe cineva atât de talentat ca el pentru a conduce cu ușurință Google, iar acest lucru mă scutește de timp pierdut și îmi permite să continui să-mi ating aspirațiile.”

Pichai se va axa pe inovare, realizare de produse noi și a depăși limitele , conform lui Page.

Bazele lui Google includ căutarea, aplicațiile, reclamele, hărțile, YouTube și Android.

Google va putea beneficia după urma conducerii lui Pichai. El a ajutat deja la dezvoltarea unor schimbări semnificative în platforma pentru smartphone de la Google, realizând o mutare evidentă de la Android 2.3, la versiunea mai stabilă Android 4.0. Google este aproape de a anunța lansarea versiunii Android 6.0, denumită și „M” la acest moment. Pichai a avut un rol de pivot în a aduce la materializare această versiune. Astfel, Android s-a maturizat substanțial în ultimii ani.

Va fi interesant de urmărit rolul lui Pichai care va modela motorul de căutare, găzduirea de videoclipuri și crearea de aplicații noi pentru cei de la Google.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *