Boot Camp 6 De La Apple Suportă Windows 10

Apple a lansat oficial Boot Camp 6, care permite utilizatorilor de Mac să ruleze Windows 10 într-un mediu virtual pe calculatoarele lor.

Apple a lansat o nouă versiune a software-ului Boot Camp care permite instalarea versiunilor de Windows 10 pe 64 de biti pe Mac-uri care rulează versiunea Yosemite a sistemului de operare Mac OS X. Boot Camp 6 vine cu actualizări la driverele și suport oficial pentru Windows 10 pe anumite echipamente hardware de la Apple.

Boot Camp îți permite să utilizezi Mac OS X și Windows în două partiții separate pe același calculator Mac. Utilizatorul optează la bootare pe care dintre sistemele de operare vrea să pornească. Documentele dintr-un sistem pot fi de asemenea partajate cu celălalt sistem.

Mac si Boot Camp 6 - Reparatii Calculatoare & Depanare Calculatoare & Service Calculatoare

Calculatoarele Mac din 2012 și mai noi suportă oficial Boot Camp 6, dar poate fi încă posibil să instalezi Windows 10 pe anumite calculatoare Mac mai vechi cu Boot Camp 6. Totuși, Apple nu face promisiuni legate de hardware-ul mai vechi. Însă, toate iMac-urile mai noi precum Mac Mini, Pro, MacBook Pro, MacBook Airs și MacBook sunt suportate.

Noul soft Boot Camp încă suportă Windows 8 și Windows 8.1. Totuși, suportul pentru Windows 7 s-a sistat din martie.

Dacă upgradezi de la un soft activat mai vechi de Windows, procedura este cam aceeași ca la un PC. Trebuie să Update-ul soft-ului Apple în versiunea mai veche de windows înainte să se facă instalarea pentru a fi sigur că noile drivere vor fi prezente.

Apple spune că o unitate de flash de 16 GB care poate fi ștearsă trebuie utilizată în procesul de instalare când este făcut cu utilitarul Boot Camp Assistant.

Boot Camp 6 are caracteristici de interfață limitate în Control Panel, așa că pentru a profita de avantajul funcționalității trackpad-ului multitouch de la Mac, pentru a accesa noile funcții ale Windows-ului 10 este necesar un produs precum Trackpad++

Totuși, Boot Camp 6 nu suportă caracteristicile importante ale hardware-ului Mac în Windows 10, incluzând USB 3, USB-C pe MacBook, portul de mare viteză de la Mac Thunderbolt, slot de carduri încorporat SD sau SDXC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *