Aplicația Facebook At Work Este Apreciată De O Bancă Importantă

Banca Royal Bank din Scoția observă valoare în Facebook ca o unealtă pentru comunicarea unei companii, planifică să implementeze Aplicația Facebook at Work pentru 100,000 de angajați din întreaga lume.

În cea mai recentă respingere a software-ului costisitor și complicat pentru companii, banca Royal Bank din Scoția a convenit să implementeze Facebook at Work pentru a permite comunicarea online pentru cei 100,000 de angajați ai săi.

Compania pretinde că este prima bancă și cel mai mare angajator până la momentul actual care procedează astfel.

Facebook at Work diferă doar puțin față de versiunea Facebook utilizată de aproape 1,5 miliarde de oameni în fiecare lună pe întreg mapamondul. Are o schemă de culoare alternativă, alb în loc de albastru. Necesită ca utilizatorii să aibă un cont separat de lucru. Nu există reclame în această versiune, însă păstrează serviciile familiare precum Evenimente, Grupuri, Noutăți, Messenger, Notificări și Căutare. Intenția de a promova distribuirea de informații între utilizatori rămâne aceeași.

RBS a început să testeze Facebook at Work în iulie. Conform unui purtător de cuvânt al companiei, testul pilot a decurs cu bine. Angajații RBS nu au avut nevoie de un imbold special pentru a interacționa în rețeaua socială. Aproximativ 90% din angajații aflați în perioada de testare a aplicației au utilizat versiunea pentru desktop și 80% au utilizat versiunea mobilă, a spus un purtător de cuvânt.

Royal Bank of Scotland

Costurile de implementare au fost în special atragătoare. Deoarece mulți angajați RBS erau deja familiriazați cu Facebook pentru uz personal, așa că nu a fost nevoie de o perioadă de training. Ceea ce contează cel mai mult este că Facebook at Work este gratuit în prezent.

Facebook nu a dezvăluit încă felul de monetizare, însă ar putea taxa pentru alte servicii pentru companii, pentru control administrativ, pentru aplicații dezvoltate de tip yet-to-be, sau pentru a reuni cereri specifice de conformitate.

Conform publicației Financial Times, datele din Facebook at Work nu sunt analizate pentru reclame. Datele sunt criptate în tranzit, dar nu întotdeauna, apărând posibilitatea ca datele din Facebook at Work să fie căutate din Facebook prin intermediul citațiilor sau altui proces similar legal.

Facebook nu a răspuns imediat unei cereri pentru a oferi lămuriri suplimentare.

”Informațiile distribuite pe site vor fi sigure, securizate și confidențiale,” a spus RBS într-o declarație.

Șeful administrativ al RBS Simon McNamara a spus că a utilizat Facebook at Work și l-a găsit util ca și cale de a schimba informații între memebrii echipei sale. ”Sunt nerăbdător de felul în care oamenii sunt reuniți din întreaga bancă prin Facebook at Work care ajută angajații noștri să-și facă treaba mai bine, fie că este vorba de a găsi răspunsuri la întrebările clienților noștri mult mai repede sau să ne ajute să venim cu noi idei bune în timpul lucrului”, a spus acesta într-o declarație.

RBS a spus că va oferi Facebook at Work pentru 30,000 de angajați până în martie, și pentru cei rămași până la sfârșitul lui 2016.

Afinitatea utilizatorilor pentru Facebook ar putea încuraja interesul pentru Facebook at Work în rândul companiilor, în mod particular dacă mediul promoveză engagement pozitiv în rândul clienților. Faptul că deja atât de mulți oameni utilizează deja Facebook sugerează că mulți ar putea să utilizeze platforma într-un context comercial, și în particular dacă platforme alternative pentru interacțiune pun la dispoziție o interfață mai puțin familiară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *