Windows 10 Pentru Mobil: De Ce Sunt Încrezători Cei De La Microsoft

Windows 10 pentru smartphone-uri  este în primul rând o caracteristică completă, spune Microsoft, și își va face debutul oficial curând cu un telefon prototip.

Ziua lui Windows 10 a venit pentru cele mai multe, dar nu pentru toate, dispozitivele Microsoft. Desktop-uri, laptop-uri și tablete toate au acces la ultimul soft de la Microsoft. Singura mare excepție? Smartphone-urile. Windows 10 pentru mobil pentru telefoane este aproape pregătit, dar are nevoie de un pic mai mult timp de realizare, spune Microsoft.

Microsoft a dezvoltat Windows 10 pentru mobil împreună  cu mai marele sistem de operare Windows 10, pentru un motiv bine întemeiat. Microsoft pretinde că Windows 10 și modificările mobilelor vor rezolva odată pentru totdeauna decalajul tuturor aplicațiilor care au fost un obstacol încă de la început pentru Windows-ul pentru telefon.

Dispozitivele cu Android și iOS au de cinci sau șase ori mai multe aplicații disponibile pentru instalare. Cei de la Microsoft sunt încrezători că aplicațiile universale pentru Windows 10 vor acoperi lacunele în oferta lor pentru mobile.

Datorită faptului că baza de cod va fi pusă la dispoziția dezvoltatorilor de aplicații, aceștia vor putea crea întradevăr aplicații care să ruleze pe desktopuri, tablete și smartphone-uri.

„Avem un sistem de operare comun pentru toate tipurile de dispozitive pe care le realizăm. Convingerea noastră este că dacă avem o audiență mare de oameni, atunci dezvoltatorii vor pune aplicații în magazinele specializate pentru că va exista cerere pentru acestea.” a spus directorul Joe Belfiore într-un interviu dat pentru The Verge. Cei de la Microsoft nu sunt timizi legat de ambițiile lor. Cred cu convingere că Windows 10 va depăși 1 miliard de instalări în întreaga lume.

Smartphone-urile vor ajuta la acest lucru odată ce este pregătit  Windows 10 pentru mobil.

Windows 10 pentru Mobil & Blog Reparatii CalculatoareMicrosoft a actualizat destul de des Avanpremiera Tehnică a Windows-ului pentru mobil, dar rămâne încă neutilizabilă și cu bug-uri, chiar si din punct de vedere a versiunii Beta. Belfiore de la Microsoft spune că punctele principale sunt acolo unde trebuie să fie, totuși, și că toate caracteristicile importante sunt mai mult sau mai puțin intacte.

Compania speră să aducă cel puțin un dispozitiv prototip pe piață înainte de sfârșitul acestui an. Când au fost chestionați pentru mai multe detalii legate de sincronizare, cei de la Microsoft au spus că noul lor telefon va apărea la începutul lui septembrie. Asta înseamnă că primele telefoane nu vor apărea până la sfârșitul lui septembrie.

„Telefonul este complet din punctul de vedere al caracteristicilor, însă vom continua să-l reglăm, să-l perfecționăm și să-i pregătim funcțiile care trebuie să le aibe.” a spus Belfiore. „Vom pune în funcțiune caracteristicile până la sfârșit. Dar în general, setul de caracteristici comune sunt reglate.”

Continuitatea este cheia.

Continuitatea pentru adăugarea unei tastaturi atașate, mouse și monitor extern pentru Windows 10 pentru mobil. Astfel le va permite telefonelor să funcționeze ca PC-uri când le sunt atașate setul potrivit de accesorii.

Windows-ul 10 pentru mobil va fi gata în curând. Astfel că aștept cu nerăbdare să văd ultima platforma pentru mobil de la Microsoft care va avea în cele din urmă tot ce are nevoie pentru a se bate pe piață cu Android și iOS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *