Google A Afirmat Că Urmează Să Testeze O Nouă Versiune A Ochelarilor Pentru Cei Care Sunt La Locul De Muncă

Cercetarea a făcut posibilă ajustarea ochelarilor inteligenți pentru a putea fi folosiți în câmpul muncii. Schimbarea constă în faptul că lucrătorii vor putea să atașeze dispozitivul la o pereche de ochelari existentă.

Ochelarii Google au fost oficial un eșec din ianuarie, astfel încât companie încearcă să găsească noi modalități pentru a atrage clienții prin cercetarea asupra ochelarilor inteligenți.

Google a pus în vânzare o versiune nouă de ochelari unor companii, proiectați special pentru locul de muncă în domenii precum îngrijirea sănătății, industrial și energetic conform Ziarului The Wall Street.

Echipamentul va arăta diferit de cel original și care costa 1.500 $, conform reportajului. În loc să aibe rame construite, noua versiune va avea o articulație care poate atașa dispozitivul la o altă pereche de ochelari. Versiunea pentru locul de muncă va avea de asemenea un set de baterii și un ghidaj mai lung prin care cel care îi poartă va putea sa vadă imagini digitale și grafice suprapuse pe deasupra a ceea ce vede persoana în mod normal.Ochelarii Google - Blog Nouati IT & Service Calculatoare

Google însă nu a făcut nici un comentariu pe această temă.

Cu această nouă versiune, Google speră să ocolească intimitatea și problemele legate de aspect, deoarece acestea tind să fie o problemă mai mică într-un mediu precum locul de muncă.

Chiar și așa Google a oprit programul în ianuarie, însă nu s-a oprit în a cerceta noua versiune pentru locul de muncă. Încă din ianuarie 2014, compania a încercat în mod regulat să convingă angajatorii pentru a utiliza ochelarii la locul de muncă cu un program denumit Ochelarii la Muncă, mergând mai departe până la a convinge dezvoltatorii de aplicații să continue să facă programe pentru dispozitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *